با سلام میگرن در اکثر موارد در طی بارداری بهبود نسبی پیدا می کند که متاسفانه در مورد شما هنوز این بهبودی شروع نشده است. با توجه به سن حاملگی شما، جنین در دوره رویانی است و به عوارض داروها حساس است و اکثر داروهای مسکن یا پیشگیری کننده از سردرد در این سن حاملگی محدودیت مصرف یا توصیه به مصرف دارو فقط در صورتی که فواید بیش از مضرات باشد دارند. بجز استامینوفن 500، قرص متوکلوپرامید برای تهوع و تاحدودی کاهش درد کمک کننده است و شربت دیفن هیدرامین برای بهبود وضعیت خواب و تا حدودی آرامبخشی کمک کننده است. توصیه های تغییر شیوه زندگی مثل پرهیز از استرس، خواب منظم، وعده های غذایی منظم، پرهیز از غذاهایی مانند پنیر، کاکایو، فست فود، نوشابه گازدار، ادویه جات، غذاهای ترش ممکن است کمک کننده باشد. درطی حمله دراتاق تاریک و ساکت و به دوراز بوهای تند استراحت کنید و مایعات فراوان بنوشید. من مصرف داروهای پیشگیرانه و مسکن های قوی را تا پایان هفته 12 توصیه نمیکنم، بعد از آن برخی داروهای گروه c قابل استفاده اند، برای مثال تسکین درد شدید با استامیتوفن کدیین و در بعضی شرایط آمپول دگزامتازون مفید است. بعد از هفته 12 ، بعنوان داروی پیشگیری کننده، میتوان از داروی دوکسپین کمک گرفت، نوع خارجی آن بانام دونورین 10( شروع با هرشب نصف) اغلب مفید است. تمامی داروهای توصیه شده نیازمند تایید پزشک معالج شما هستند. نکته آخر اینکه مسکن قوی در اواخر بارداری هم منع مصرف دارد و با عوارض قلبی در جنین همراهست.
تذکر : پاسخ داده شده به پرسش شما تنها به جهت راهنمایی است و جایگزین معاینه و ویزیت توسط پزشک نمی باشد. مجموعه پزشکان دکتر شما در خصوص عواقب بعدی مسئولیتی ندارد.
لطفا به طور خلاصه توضیح دهید که چرا شما احساس می کنید این پاسخ باید گزارش داده شود
گزارش انصرافمیگرن در اکثر موارد در طی بارداری بهبود نسبی پیدا می کند که متاسفانه در مورد شما هنوز این بهبودی شروع نشده است.
با توجه به سن حاملگی شما، جنین در دوره رویانی است و به عوارض داروها حساس است و اکثر داروهای مسکن یا پیشگیری کننده از سردرد در این سن حاملگی محدودیت مصرف یا توصیه به مصرف دارو فقط در صورتی که فواید بیش از مضرات باشد دارند.
بجز استامینوفن 500، قرص متوکلوپرامید برای تهوع و تاحدودی کاهش درد کمک کننده است و شربت دیفن هیدرامین برای بهبود وضعیت خواب و تا حدودی آرامبخشی کمک کننده است.
توصیه های تغییر شیوه زندگی مثل پرهیز از استرس، خواب منظم، وعده های غذایی منظم،
پرهیز از غذاهایی مانند پنیر، کاکایو، فست فود، نوشابه گازدار، ادویه جات، غذاهای ترش ممکن است کمک کننده باشد. درطی حمله دراتاق تاریک و ساکت و به دوراز بوهای تند استراحت کنید و مایعات فراوان بنوشید.
من مصرف داروهای پیشگیرانه و مسکن های قوی را تا پایان هفته 12 توصیه نمیکنم، بعد از آن برخی داروهای گروه c قابل استفاده اند، برای مثال تسکین درد شدید با استامیتوفن کدیین و در بعضی شرایط آمپول دگزامتازون مفید است.
بعد از هفته 12 ، بعنوان داروی پیشگیری کننده، میتوان از داروی دوکسپین کمک گرفت، نوع خارجی آن بانام دونورین 10( شروع با هرشب نصف) اغلب مفید است.
تمامی داروهای توصیه شده نیازمند تایید پزشک معالج شما هستند.
نکته آخر اینکه مسکن قوی در اواخر بارداری هم منع مصرف دارد و با عوارض قلبی در جنین همراهست.
تذکر : پاسخ داده شده به پرسش شما تنها به جهت راهنمایی است و جایگزین معاینه و ویزیت توسط پزشک نمی باشد.
مجموعه پزشکان دکتر شما در خصوص عواقب بعدی مسئولیتی ندارد.