گزارش
پرسش
ب علت فشار خون بالا بعد از انجام سی تی اسکن مشخص شد ک باید عمل انژیو گرافی انجام بشه ولی تو ازمایش ادرار مشخص شده کلیه ام پروتیین دفع میکنه خواستم بدونم راه درمان چیه

لطفا به طور خلاصه توضیح دهید که چرا شما میخواهید این پرسش را گزارش کنید

گزارش انصراف
0
جراحی کلیه و مجاری ادراری و تناسلی درمان پروتینوری 0 پاسخ 8 مشاهده 0

گزارش
پرسش
باسلام حدود 2 سال پیش متوجه وجود یک پلاک تقریبا به اندازه ناخن انگشت کوچک دست در قسمت فوقانی آلتم شدم و متاسفانه به دلیل داشتن مشکل نعوظ دیرمتوجه شدم،کلشی سین،ویتامینE،پنتوکسی فیلین و پابا مصرف کردم و هیچکدام تاثیری نداشت ...

لطفا به طور خلاصه توضیح دهید که چرا شما میخواهید این پرسش را گزارش کنید

گزارش انصراف
1
جراحی کلیه و مجاری ادراری و تناسلی 0 پاسخ 18 مشاهده 0

گزارش
پرسش
با سلام من در 12 سالگی استمنا کردم و از ان به بعد با مسائل کوچک (مثلا دیدن زنان سر لخت در خیابان) هم حتی تحریک میشوم و بدنم به سمت خروج منی حرکت میکند. میخواستم بدانم برای حل این مشکل چه ...

لطفا به طور خلاصه توضیح دهید که چرا شما میخواهید این پرسش را گزارش کنید

گزارش انصراف
0
جراحی کلیه و مجاری ادراری و تناسلی 0 پاسخ 28 مشاهده 0

گزارش
پرسش
سلام آقای دکتر ، آقا هستم . 27 ساله . روی آلتم چند دونه سفید زده شده که نه درد داره نه خارش. منتهی همانطور که در عکس مشاهده میکنید کنار هم هستن. تنها با دوست دخترم رابطه دارم و ...

لطفا به طور خلاصه توضیح دهید که چرا شما میخواهید این پرسش را گزارش کنید

گزارش انصراف
حل شده 0
جراحی کلیه و مجاری ادراری و تناسلی بهنام 1 پاسخ 77 مشاهده 0

گزارش
پرسش
ببخشید من الان 9 سال هست که به بیماری سندروم نفروتیک مبتلا هستم امکانش هست بعد از ازدواج هم ارثی به فرزند انتقال پیدا کنه و یا....

لطفا به طور خلاصه توضیح دهید که چرا شما میخواهید این پرسش را گزارش کنید

گزارش انصراف
0
جراحی کلیه و مجاری ادراری و تناسلی Mr_Cipher82 0 پاسخ 49 مشاهده 0

گزارش
پرسش
سلام خسته نباشید خیلی ببخشید، من دیشب توی حمام یه هویج رو تقریباً تا نصفه چند بار وارد مقعدم کردم و در آوردم، بعدش مقداری خون اومد، خودم رو شستم و اومدم بیرون. امروز صبح که دستشویی رفتم دیدم از مقعدم مقداری ...

لطفا به طور خلاصه توضیح دهید که چرا شما میخواهید این پرسش را گزارش کنید

گزارش انصراف
1
جراحی کلیه و مجاری ادراری و تناسلی 0 پاسخ 56 مشاهده 1

گزارش
پرسش
توده در بافت استخوان مانند وسط آلت زیر پوست ختنه گاه سلام چند روز هست که یک توده کوچک به اندازه نخود در بافت وسط آلت و اگه ما از اول آلت آن استخوان یا بافت وسط آلت را بگیریم بیایم ...

لطفا به طور خلاصه توضیح دهید که چرا شما میخواهید این پرسش را گزارش کنید

گزارش انصراف
حل شده 0
جراحی کلیه و مجاری ادراری و تناسلی 1 پاسخ 57 مشاهده 0

گزارش
پرسش
سلام،من چند ماهی است که شهوتم خیلی کم شده و انگار اصلا نیست در ضمن دچار نعوظ هم نمیشوم،و مدتیست بدلیل وسواس قرص های دپاکین،کلردیازپوکساید،فلووکسامین و ریسپریدون مصرف میکردم که مدتیست دیگر کلردیازپوکساید را مصرف نمیکنم ممکن است بدلیل مصرف ...

لطفا به طور خلاصه توضیح دهید که چرا شما میخواهید این پرسش را گزارش کنید

گزارش انصراف
حل شده 0
جراحی کلیه و مجاری ادراری و تناسلی محمد حامدی 1 پاسخ 87 مشاهده 0

گزارش
پرسش
آقای دکتر باسلام بنده جوانی 30 ساله هستم و مجرد، که مدت یكسالی ماهی هست دچار مشکل نعوظ شدم و البته زود انزالی .به شکلی ک نعوظ خیلی کم دارم و اون هم شل و بعد مدت کمی از بین میره ...

لطفا به طور خلاصه توضیح دهید که چرا شما میخواهید این پرسش را گزارش کنید

گزارش انصراف
حل شده 0
جراحی کلیه و مجاری ادراری و تناسلی امیر 1 پاسخ 77 مشاهده 0

گزارش
پرسش
با سلام. بعد از هشت ماه اقدام به بارداری و عدم نتیجه گرفتن با آزمایش اسپرم مشخص شد که حرکت اسپرم (گرید a: 5 درصد و گرید b: 10 درصد) و مورفولوژی (3 درصد) می باشد (خانم سالم بودند). در ...

لطفا به طور خلاصه توضیح دهید که چرا شما میخواهید این پرسش را گزارش کنید

گزارش انصراف
حل شده 0
جراحی کلیه و مجاری ادراری و تناسلی 1 پاسخ 70 مشاهده 0

گزارش
پرسش
با سلام خدمت شما. خانمی ۴۹ ساله هستم، ۵-۶ ماه هست که در پهلوی سمت راست خود و کلیه راست احساس گرمای شدیدی می کنم که گاهی کم و زیاد می شود اما دائمی هست. در آزمایش ادرار و خون ...

لطفا به طور خلاصه توضیح دهید که چرا شما میخواهید این پرسش را گزارش کنید

گزارش انصراف
حل شده 0
جراحی کلیه و مجاری ادراری و تناسلی مریم. ن 1 پاسخ 126 مشاهده 0

گزارش
پرسش
سلام و عرض ادب 60 ساله هستم، حدود 10 سال پیش سنگ اگزالات کلیه سمت چپ را توسط سنگ شکنی دفع کردم. در آزمایش خون اخیرم موارد مشکوک دیده شد: CRP= 30 (0-10 normal), ESR1= 33 (<30 normal) و ادرار blood= ...

لطفا به طور خلاصه توضیح دهید که چرا شما میخواهید این پرسش را گزارش کنید

گزارش انصراف
حل شده 0
جراحی کلیه و مجاری ادراری و تناسلی خانم صالحی 1 پاسخ 66 مشاهده 0