سلام خدمت شما معمولا فرآيندهاي مختلف باعث کاهش ارزش تغذیه ای میشوند، در مورد سوال شما اگر قرار باشد که ماده غذایی بعد از پخته شدن نگهداری شود مسلما ارزش غذایی آن بیشتر کاهش پیدا میکند. حال بسته به روش نگهداری میزان این کاهش متفاوت هست : اگر در دمای محیط باشد ارزش غذایی آن سریعتر کاهش پیدا میکند، در یخچال کمی کندتر و در فريزر این روند کندتر است. فریز کردن تاثیر آنچنانی روی پروتیین نمی گذارد. مسأله مهم این است که ویتامین های مختلف در طی پخت بیشتر شان کاهش چشمگیری پیدا می کنند، مثلا درمورد قورمه سبزی میشود گفت تقریبا اکثر ویتامین های موجود در قورمه سبزی طی پخت از دست می رود.
لطفا به طور خلاصه توضیح دهید که چرا شما احساس می کنید این پاسخ باید گزارش داده شود
گزارش انصرافمعمولا فرآيندهاي مختلف باعث کاهش ارزش تغذیه ای میشوند، در مورد سوال شما اگر قرار باشد که ماده غذایی بعد از پخته شدن نگهداری شود مسلما ارزش غذایی آن بیشتر کاهش پیدا میکند.
حال بسته به روش نگهداری میزان این کاهش متفاوت هست :
اگر در دمای محیط باشد ارزش غذایی آن سریعتر کاهش پیدا میکند، در یخچال کمی کندتر و در فريزر این روند کندتر است.
فریز کردن تاثیر آنچنانی روی پروتیین نمی گذارد.
مسأله مهم این است که ویتامین های مختلف در طی پخت بیشتر شان کاهش چشمگیری پیدا می کنند، مثلا درمورد قورمه سبزی میشود گفت تقریبا اکثر ویتامین های موجود در قورمه سبزی طی پخت از دست می رود.