ارزش مواد غذایی فریز شده

گزارش
پرسش

لطفا به طور خلاصه توضیح دهید که چرا شما میخواهید این پرسش را گزارش کنید

گزارش انصراف

با سلام و احترام

آیا ارزش مواد غذایی مانند غرمه سبزی، قیمه، مرغ و … با فریز کردن آن ها به مدت کوتاه یک یا دو هفته از بین می رود و هیچ فایده ای برای بدن ندارد؟ روش صحیح فریز کردن آن ها به چه صورت است که ارزش غذایی آن ها حفظ شود؟

با توجه به اینکه کارمند هستم فرصت پخت هر روزه غذا وجود ندارد، ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

با تشکر

حل شده 0
تغذیه مریم 1 پاسخ 1105 مشاهده 0

پاسخ ( ۱ )

  1. خانم مریم کاویانی
    0
    مهر ۴, ۱۳۹۵ در ۱۲:۲۲ قبل از ظهر

    لطفا به طور خلاصه توضیح دهید که چرا شما احساس می کنید این پاسخ باید گزارش داده شود

    گزارش انصراف
    سلام خدمت شما
    معمولا فرآيندهاي مختلف باعث کاهش ارزش تغذیه ای میشوند، در مورد سوال شما اگر قرار باشد که ماده غذایی بعد از پخته شدن نگهداری شود مسلما ارزش غذایی آن بیشتر کاهش پیدا میکند.
    حال بسته به روش نگهداری میزان این کاهش متفاوت هست :
    اگر در دمای محیط باشد ارزش غذایی آن سریعتر کاهش پیدا میکند، در یخچال کمی کندتر و در فريزر این روند کندتر است.
    فریز کردن تاثیر آنچنانی روی پروتیین نمی گذارد.
    مسأله مهم این است که ویتامین های مختلف در طی پخت بیشتر شان کاهش چشمگیری پیدا می کنند، مثلا درمورد قورمه سبزی میشود گفت تقریبا اکثر ویتامین های موجود در قورمه سبزی طی پخت از دست می رود.
    بهترین پاسخ

ارسال پاسخ