سلام تخليه ترشحات بيني در حالت عادي لزومي ندارد هرچند اگر اين كار هم با فين كردن معمول و نه خيلي شديد انجام شود اشكالي ايجاد نميكند ترشحات خشك شده هم اگر آزار دهنده باشند با شستشو ميتوان خارج كرد دويدن هيچ ارتباطي به افزايش سايز بيني ندارد بهترين حالت تنفس در دويدن انجام دم با بيني و بازدم از راه دهان است پرده گوش بعد ازترميم پارگي نازكتر از حالت معمول ميشود اما اين مسئله براي شنوايي مشكل محسوسي ايجاد نميكند سيكل نرمال بيني به شكلي است كه بطور متناوب يك سمت بسته ميشود و ما از يك سمت عمدتا نفس ميكشيم اما در كل از دوسمت به يك ميزان استفاده ميشود مگر اينكه انحراف تيغه بيني وجود داشته باشد پس هيچ نيازي به استفاده از ماسك نمي باشد.
تذکر : پاسخ داده شده به پرسش شما تنها به جهت راهنمایی است و جایگزین معاینه و ویزیت توسط پزشک نمی باشد. مجموعه پزشکان دکتر شما در خصوص عواقب بعدی مسئولیتی ندارد.
پاسخ ( ۱ )
لطفا به طور خلاصه توضیح دهید که چرا شما احساس می کنید این پاسخ باید گزارش داده شود
گزارش انصرافتخليه ترشحات بيني در حالت عادي لزومي ندارد هرچند اگر اين كار هم با فين كردن معمول و نه خيلي شديد انجام شود اشكالي ايجاد نميكند
ترشحات خشك شده هم اگر آزار دهنده باشند با شستشو ميتوان خارج كرد
دويدن هيچ ارتباطي به افزايش سايز بيني ندارد
بهترين حالت تنفس در دويدن انجام دم با بيني و بازدم از راه دهان است
پرده گوش بعد ازترميم پارگي نازكتر از حالت معمول ميشود اما اين مسئله براي شنوايي مشكل محسوسي ايجاد نميكند
سيكل نرمال بيني به شكلي است كه بطور متناوب يك سمت بسته ميشود و ما از يك سمت عمدتا نفس ميكشيم اما در كل از دوسمت به يك ميزان استفاده ميشود مگر اينكه انحراف تيغه بيني وجود داشته باشد پس هيچ نيازي به استفاده از ماسك نمي باشد.
تذکر : پاسخ داده شده به پرسش شما تنها به جهت راهنمایی است و جایگزین معاینه و ویزیت توسط پزشک نمی باشد.
مجموعه پزشکان دکتر شما در خصوص عواقب بعدی مسئولیتی ندارد.