سلام ببخشید مادر من عفونت ویزوسی چشم دارد و مدت ۶ ماه هست درگیر شده و داعما پیش پزشک میریم و چک اپ میکنیم و قطره لوتمکس رو میریزه و از عوارض قطره میترسیم , نظرتون چیه چیکار کنیم ؟
سلام. متاسفانه توضیح شما برای پاسخگویی کافی نیست، زیرا انواع بسیار زیادی ویروس هستند که چشم را درگیر می کنند. قطره لوتمکس یک قطره استروئیدی (کورتون) است که گاها در برخی انواع ویروس ها (در مراحل خاصی از سیر بیماری) استفاده می شود. معمولا پس از مرحله حاد، دوز آن را کاهش داده و سپس قطع می کنند؛ مگر در موارد نادر مثل هرپس ویروس ها ( تبخال استرمای قرنیه) که ممکن با دوز بسیار کم مثلا یک یا دو بار در روز مدت طولانی تری استفاده شود. در آدنوویروس ها که یکی از موارد رایج استفاده از کورتون ها است، ممکن است به صورت کوتاه مدت از آنها استفاده شود. از عوارض کورتون ها افزایش فشار چشم و عفونت ثانویه قرنیه و ... است. لذا پزشک شما در صورتی که نیاز به استفاده طولانی مدت را تشخیص دهند، باید فشار چشم را به صورت دوره ای کنترل کنند؛که این موضوع را همه همکاران چشم پزشک من به خوبی می دانند و حتما مواظب آن خواهند بود. جهت جلوگیری از عفونت های ثانویه، باید بهداشت لبه پلک را رعایت کرد و از تروما و آسیب های احتمالی به چشم اجتناب نمود و هرگونه شواهد تغییر علائم چشمی را سریعا به اطلاع چشم پزشک رساند.
تذکر : پاسخ داده شده به پرسش شما تنها به جهت راهنمایی است و جایگزین معاینه و ویزیت توسط پزشک نمی باشد. مجموعه پزشکان دکتر شما در خصوص عواقب بعدی مسئولیتی ندارد.
پاسخ ( ۱ )
لطفا به طور خلاصه توضیح دهید که چرا شما احساس می کنید این پاسخ باید گزارش داده شود
گزارش انصرافمتاسفانه توضیح شما برای پاسخگویی کافی نیست، زیرا انواع بسیار زیادی ویروس هستند که چشم را درگیر می کنند. قطره لوتمکس یک قطره استروئیدی (کورتون) است که گاها در برخی انواع ویروس ها (در مراحل خاصی از سیر بیماری) استفاده می شود. معمولا پس از مرحله حاد، دوز آن را کاهش داده و سپس قطع می کنند؛ مگر در موارد نادر مثل هرپس ویروس ها ( تبخال استرمای قرنیه) که ممکن با دوز بسیار کم مثلا یک یا دو بار در روز مدت طولانی تری استفاده شود. در آدنوویروس ها که یکی از موارد رایج استفاده از کورتون ها است، ممکن است به صورت کوتاه مدت از آنها استفاده شود. از عوارض کورتون ها افزایش فشار چشم و عفونت ثانویه قرنیه و ... است. لذا پزشک شما در صورتی که نیاز به استفاده طولانی مدت را تشخیص دهند، باید فشار چشم را به صورت دوره ای کنترل کنند؛که این موضوع را همه همکاران چشم پزشک من به خوبی می دانند و حتما مواظب آن خواهند بود. جهت جلوگیری از عفونت های ثانویه، باید بهداشت لبه پلک را رعایت کرد و از تروما و آسیب های احتمالی به چشم اجتناب نمود و هرگونه شواهد تغییر علائم چشمی را سریعا به اطلاع چشم پزشک رساند.
تذکر : پاسخ داده شده به پرسش شما تنها به جهت راهنمایی است و جایگزین معاینه و ویزیت توسط پزشک نمی باشد.
مجموعه پزشکان دکتر شما در خصوص عواقب بعدی مسئولیتی ندارد.