6 ماه , استفراغ , رفلاکس , رفلاکس معده و درمان , رگورژیتاسیون , رگوژیتاسیون چیست , شیر ماد ر , غذای کمکی , غلیظ , کودک , موتیلوم , نکسیوم , نوزاد , هیپوآلرژن
اشتراک گذاری
Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.
شما باید وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید پاسخ ارسال کنید
پاسخ ( ۱ )
لطفا به طور خلاصه توضیح دهید که چرا شما احساس می کنید این پاسخ باید گزارش داده شود
گزارش انصرافشرح حال شما بسیار ناقص است، شما شرح حالی از اینکه از چه زمانی متوجه ریفلاکسش شدید ؟ چه علائمی به جز استفراغ داشته ( مانند کاهش وزن و عدم وزن گیری ،بی قراری، اختلال خواب، اختلال تنفسی ) ؟ وجود اگزما یا سابقه خانوادگی آلرژی ؟ چه درمانهایی تا کنون دریافت کرده ؟ وآیا این درمانها توسط فوق تخصص گوارش اطفال بوده است ؟ از شیر مادر تغذیه می کند یا شیرخشک ؟
به هرحال من در مورد ریفلاکس توضیحاتی را به طور کلی خدمتتان می دهم
این مساله در شیرخواران بسیار شایع می باشد در 4 ماهگی به اوج خود می رسد و تا 88 درصد موارد در 12 ماهگی و تقریبا تمام موارد در 24 ماهگی بهبود می یابد.
در شیرخواران با ریفلاکس فیزیولوژیک اگر وزن گرفتن شیرخوار مناسب باشد نیازی به مداخلات تشخیصی (سونوگرافی) و درمانی ندارد، ولی اگر استفراغ ها مکرر و موجب بی قراری، علائم تنفسی و اختلال در وزن گیری شیرخوار شود، پزشک فوق تخصص گوارش کودکان در مورد بررسی و راهنمایی های لازم، تصمیم گیری خواهد نمود .
درمان های محافظه کارانه و تغییر شیوه زندگی اساس درمان ریفلاکس است.
اقدامات مربوط به برنامه غذایی شامل طبیعی نمودن تعداد دفعات تغدیه ، حجم و تکنیک های تغذیه ای غلط است.
غلیظ کردن تغذیه کودک ، استفاده از رژیم غذایی هیپوآلرژنیک برای رد حساسیت به پروتئین شیر گاو ، خواباندن شیرخوار در زاویه 30 درجه نسبت به افق ، وضعیت عمود بعد از تغذیه مانند نگه داشتن کودک در وضعیت عمودی برای 20 دقیقه بعد از هر بار تغذیه، این وضعیت به باقی ماندن مواد خورده شده در معده تا زمانی که به داخل روده تخلیه شود کمک خواهد کرد. در ضمن بهتر است وعده های غذایی کمتر با دفعات بیشتر مورد استفاده قرار گیرد، اگرچه کودکان همیشه موافق این موضوع نیستند! اما این کار مانع پر شدن کامل معده شده و احتمال پس رانده شدن مواد را با توجه به شل بودن دریچه بین مری و معده، کاهش می دهد ،وضعیت نشسته باعث افزایش ریفلاکس می شود و در نهایت در صورت عدم پاسخ به موارد فوق استفاده از داروها مثل آنتی اسیدها .
به امید سلامتی و شادکامی همیشگی برای شما