اشتراک گذاری
تحلیل آزمایش
گزارشپرسش
سلام
خیلی ممنون از سایت خوبتون و تشکر از وقتی که برای سلامت هم وطنانتان صرف می کنید
اگه امکان داره آزمایش مادر بنده رو تحلیل بفرمائید
فایل ضمیمه شده
لازمه که خدمتتون بگم آزمایش دیگه ای هم داشتن که نشون میداد سنگ صفرا هم دارن خواستم راه حل مشکلات موجود رو به همراه راهنمایی ها و توصیه های لازم بفرمائید
سوابق بیماری :
بیماری قلبی دارن و یه آنژیوگرافی هم داشتن
ممنون میشم از نگرانی در بیارید مارو
جای خوشحالی اش فقط pt هست که نرمال هست و اگه اشتباه نکنم همون زمان انعقاد رو مشخص میکنه ولی چرا آنزیم های کبد افزایش داشته اند آیا با این آزمایش دلیل تخریب سلولهای کبدی قابل تشخیص هست اگه نه پس راهکارتون چیه ؟ و درمان پیشنهادی با توجه به سابقه بیماری قلبی و دیابت ایشون که مشکل عمل جراحی برای از بین بردن سنگ صفرا دارن چی هست و یا اینکه مشکلی از بابت دیابت ندارن و میتونن عمل جراحی هم بکنند
با سپاس فران
محمدی
فایل پیوست
حل شده 0
داخلی 9 سال 1 پاسخ 2953 مشاهده 0
پاسخ ( ۱ )
لطفا به طور خلاصه توضیح دهید که چرا شما احساس می کنید این پاسخ باید گزارش داده شود
گزارش انصرافخواهش میکنم ان شالله که بتوانیم کمکی به شما و سایر هموطنان عزیزمون بکنیم
در مورد آزمایشات باید عرض کنم که :
1. طبق فرمایش خودتان مادر شما دیابت دارند ولی با توجه به این که سطح HbA1C بالا هست یعنی قند خون مادر عزیزتان اصلا خوب کنترل نشده البته شما در شرح حال ذکر نکردید که برای قند خون، مادرتان دارو استفاده میکنند یا خیر ؟ به هرحال حتی اگر دارو هم استفاده کنند باید دوز افزایش پیدا کند یا دارو عوض شود و حتما فوق تخصص غدد ایشان را ویزیت کنند.
2. در بررسی چربی خون ، ایشان هم کلسترول بالا هم تری گلیسیرید بالا دارند (البته LDL , HDL تو آزمایشات چک نشده) و با توجه به زمینه بیماری قلبی ، دیابت کنترل نشده و سن و احتمالا چاقی ( البته شما در شرح حال به این موضوع و فشارخون اشاره نداشتید ) باید زیر نظر فوق تخصص غدد دارو برای کاهش چربی خون ایشان تجویز شود.
3. در مورد بیماری قلبی و اینکه در نهایت بعد آنژیوگرافی تشخیص چه بوده به نکته ای اشاره نفرمودید در هر صورت اگر تصمیم به جراحی گرفته شود باید تحت تایید متخصص قلب باشد.
4. در مورد آنزیمهای کبدی باید عرض کنم بالا هستد طبق فرمایش خودتان ، سطح آنزیمها تقریبا 2 برابر نرمال هستند و بحث آسیب به سلول های کبدی و التهاب مطرح هست که میتواند در نتیجه ی چاقی، چربی خون بالا ، دیابت و سنگ کیسه صفرا و علل دیگه مثل مصرف بعضی داروها یا ... باشد. اما برای تصمیم به عمل باید اولا بفهمیم نحوه تشخیص سنگ به طور اتفاقی بوده یا نه بعد از عفونت کیسه صفرا بوده است؟ به هرحال اگر متخصص جراحی تصمیم به عمل با توجه به شرایط ایشان بگیرند یکی از راهها میتواند لاپاراسکوپی باشد که ریسکش کمتر است البته باز هم به شرایط مادر شما در معاینه و سابقه بیماری های ایشان بستگی دارد.