اشتراک گذاری
آلرژی به مواد غذایی
گزارشپرسش
سلام خسته نباشید. من ۳۱ساله هستم و الان مدت یکساله که متوجه شدم با خوردن شیر و لبنیات ، گوجه و خیار، آجیل ها دچار افزایش دمای بدن ،قرمزی و گرم شدن صورت و پشت گوشها میشوم . دچار خارش و پوسته ریزی در ناحیه صورت و پوشت گوشها و سر میشوم . لطفا راهنمایی بفرمایید که من دچار آلرژی به این مواد شده ام و هیا ممکن است ناگهانی دچار شوک آنافیلاکسی بشوم ؟؟. چاره چیست؟؟
حل شده 0
ایمونولوژی و آلرژی Sonys 7 سال 1 پاسخ 804 مشاهده 0
پاسخ ( ۱ )
لطفا به طور خلاصه توضیح دهید که چرا شما احساس می کنید این پاسخ باید گزارش داده شود
گزارش انصرافبه نظر میرسد دچار آلرژی شده اید. آیا قبلا سابقه ی آلرژی داشته اید؟ در اطرافیان کسی سابقه ی آلرژی دارد؟
بهتر است به پزشک مراجعه کنید تا آزمایش های مربوط به حساسیت برایتان انجام شود. حذف این مواد غذایی و کم کم اضافه کردنشان گاهی باعث از بین رفتن این علايم میشود.
شوک آنافیلاکسی معمولا بعد از مصرف بعضی داروها مثل پنی سیلین و یا مثلا بعد از نیش زنبور ممکن است ایجاد شود. آمپولهای اورژانسی به نام «اپی پن» وجود دارد که میتوانید از پزشکتان بخواهید برایتان نسخه کنند که در صورت علائم شدید تنفسی خودتان استفاده کنید.
تذکر : پاسخ داده شده به پرسش شما تنها به جهت راهنمایی است و جایگزین معاینه و ویزیت توسط پزشک نمی باشد.
مجموعه پزشکان دکتر شما در خصوص عواقب بعدی مسئولیتی ندارد.