اجتناب از مسمومیت غذایی هنگام سفر
مسمومیت های غذایی اغلب به دنبال حمل نادرست مواد خوراکی و استفاده از آب و غذای آلوده یکی از شایع ترین بیماری های سفر است.
به گزارش آوای سلامت به نقل ازfoodsafetyبر خلاف عوامل باکتریایی و انگلی که یک دوره چند روزه برای ظهور بیماری دارد، مسمومیت های غذایی با فاصله چند ساعت از مصرف غذاهای فاسد یا آب آلوده ایجاد می شود.
سازمان غذا و داروی ایالات متحده به مسافران توصیه هایی را برای اقدامات احتیاطی جهت پیشگیری از این بیماری ها در طول سفر ارائه کرده است.
مطمئن شوید که کشور یا شهر مقصد شما مراکز مراقبت های پزشکی قابل اعتماد و در دسترس برای درمان مسمومیت های احتمالی دارد.
از نوشیدن آب شیر خودداری کند. برخی از این آبها ممکن است توسط باکتری ها، انگل ها و ویروس ها آلوده شده باشند و منجر به هپاتیت، وبا، حصبه و تب شوند. حتی مقدار کمی آب آلوده این خطرات را به دنبال دارد.
آب آشامیدنی را بجوشانید. آب آشامیدنی حداقل باید سه دقیقه جوشانده شود.
از مصرف میوه ها و سبزیجات خام و یا میوه هایی که مطمئن نیستید کاملا ضد عفونی شده اند، خودداری کنید.
از مصرف گوشت خام یا نیم پز مرغ، ماهی، غذاهای دریایی، تخم مرغ خودداری کنید.
شیر و محصولات لبنی را به صورت غیر پاستوریزه مصرف نکنید.
به تاریخ انقضای محصولات غذایی آماده قابل حمل دقت کنید.
غذاهای آماده توسط فروشندگان خیابانی را خریداری نکنید.
به یاد داشته باشید که مصرف مایعات کافی برای جلوگیری از کم آبی بدن ضروری است. آب آشامیدنی ایمن را حتی اگر به اسهال مبتلا شده اید، به همراه داشته باشید.
هرگز غذاهای پخته شده را بیش از دو ساعت در دمای محیط رها نکنید و برای دوباره گرم کردن غذاهای باقی مانده، آنها را تا ۷۴ درجه سانتی گراد گرما دهید تا غذا بخار کند و همچنین غذاهای بیش از دو سه روز باقی مانده را مصرف نکنید.
اگر ماده غذایی دارای ظاهر یا بوی ناخوشایندی باشد به هیچ عنوان آن را نچشید.
با توجه به این که رطوبت زیاد رشد و تکثیر میکروب ها را افزایش می دهد، بهتر است در سفر از غذاهای خشک یا کم رطوبت استفاده کنید و یا آنها را حمل نمایید.
ارسال پاسخ
شما باید وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید نظر جدید بنویسید