Hpv

گزارش
پرسش

لطفا به طور خلاصه توضیح دهید که چرا شما میخواهید این پرسش را گزارش کنید

گزارش انصراف

من میخام برای انجام تست پاپ اسمیر و hpv مراجعه کنم. منتها الان عفونت قارچی که داشتم عود کرده معمولا با یک پماد چند روز بعدش خوب میشه الان سوالم اینه که با وجود این عفونت برم تستها رو بدم ممکنه تداخلی توی نتیجه تست ایجاد کنه؟ میتونم با وجود عفونت به نتیجه تست اعتماد کنم ؟ یا اول اونرو درمان کنم و بعدش تست بدم ؟ مرسی

حل شده 0
زنان و نازایی سما 1 پاسخ 868 مشاهده 0

پاسخ ( ۱ )

  1. دکتر منصوره علیرضایی
    0
    مهر ۲۵, ۱۳۹۶ در ۹:۳۷ قبل از ظهر

    لطفا به طور خلاصه توضیح دهید که چرا شما احساس می کنید این پاسخ باید گزارش داده شود

    گزارش انصراف
    سلام ،
    ابتدا عفونت را درمان كنيد و حد اقل ٤٨ ساعت بعد از قطع پماد واژينال براي انجام معاينه و تست برويد ?

    تذکر : پاسخ داده شده به پرسش شما تنها به جهت راهنمایی است و جایگزین معاینه و ویزیت توسط پزشک نمی باشد.
    مجموعه پزشکان دکتر شما در خصوص عواقب بعدی مسئولیتی ندارد.
    بهترین پاسخ

ارسال پاسخ