التهاب شبکیه

گزارش
پرسش

لطفا به طور خلاصه توضیح دهید که چرا شما میخواهید این پرسش را گزارش کنید

گزارش انصراف

با سلام و خسته نباشید خدمت جناب دکتر.
بنده حدود دو سال مبتلا به دیابت نوع ۲ هستم اما اخیرا گاهی اوقات هنگام مشاهده صفحه رایانه قطراتی از چشمم جاری می شود( با اینکه مدت زیادی پشت کامپوتر نمی نشینم),بعد از مراجعه به پزشک ایشان فرمودند که پرده شبکیه ملتهب گشته و نیاز به تزریق می باشد(که اگر تزریق کارساز نباشد باید لیزر شود)پرسشم از جنابعالی اینست که با توجه به اینکه بعد از دیابت ضعفی در بینایی ام احساس نکردم ,آیا تزریق آمپول عوارضی ندارد؟یا احتمالا موجب ضعف در بینایی ام نمی شود؟
"با تقدیم احترامات فراوان"

حل شده 0
چشم پزشکی 1 پاسخ 758 مشاهده 0

درباره نویسنده

پاسخ ( ۱ )

  1. دکتر بهزاد صفرپور
    0
    آبان ۶, ۱۳۹۶ در ۱۰:۲۱ قبل از ظهر

    لطفا به طور خلاصه توضیح دهید که چرا شما احساس می کنید این پاسخ باید گزارش داده شود

    گزارش انصراف
    باسلام
    دیابت یک بیماری است که ارگانهای مختلف بدن را درگیر می کند و در اکثر ارگانها در ابتدا بدون سروصدا است و موقعی که علامتدار شد، معمولا دیگر برای اقدام درمانی دیر است. تزریق داخل چشمی در دیابت، معمولا برای ادم مرکز بینایی (ماکولا) و گاها برای خونریزی داخل زجاجیه انجام می شود. در صورت تشخیص ادم ماکولا (البته با معیارهایی که امکان توضیح آن به دلیل تخصصی بودن، امکان پذیر نیست)، تزدیق داخل چشمی داروهای خاصی باید انجام شود و ممکن است نیاز به تزریق های مکرر شود و اگر دیر اقدام شود پاسخ دهی به درمان کاهش می یابد. لازم است شما به پزشک مورد اعتماد مراجعه کنید (نه الزاما مشهور ترین پزشک یا شلوغ ترین مطب یا با تجربه ترین پزشک) و به ایشان اعتماد کنید و روند درمان را نزد ایشان دنبال کنید. لازم است ذکر کنم که شما تا آخر عمر درگیر بیماری چشمی ناشی از دیابت خواهید بود و لازم است در فواصلی که پزشکتان به شما می گوید به ایشان مراجعه کنید. نکته دیگر اینکه اگر مثلا ۵ سال بعد علارغم درمانهای مکرر دید شما کمتر از دید امروزتان باشد، الزاما به معنای عدم موفقیت درمان نیست، زیرا رتینوپاتی دیابتی یک بیماری پیشرونده است و در صورت عدم درمان ممکن بود وضعیت بسیار بد تری می داشتید؛ در واقع درمان به موقع و صحیح، سرعت پیشرف بیماری را آهسته می کند.

    تذکر : پاسخ داده شده به پرسش شما تنها به جهت راهنمایی است و جایگزین معاینه و ویزیت توسط پزشک نمی باشد.
    مجموعه پزشکان دکتر شما در خصوص عواقب بعدی مسئولیتی ندارد.
    بهترین پاسخ

ارسال پاسخ