اختلال خواب

گزارش
پرسش

لطفا به طور خلاصه توضیح دهید که چرا شما میخواهید این پرسش را گزارش کنید

گزارش انصراف

مردی ۳۱ ساله هستم
همیشه به خوش خوابی معروف بوده ام و راحت به خواب میرفتم.اما چند وقتی است موقع به خواب رفتن ناگهان استرس پیدا میکنم و ذهنم هوشیار میشود. دقیقا در لحظه ای که اوهامی میبینم و به اصطلاح چشمم گرم شده ناگهان ناخود آگاه هوشیار میشوم. بعضی وقتها هم یک پرش ناگهانی اندام مثل انگشت دست یا پا یا شانه باعث میشود از آن حالت بیرون بیایم و دوباره هوشیار شوم
این برای من ۲ شب اتفاق افتاد سپس کاملا برطرف شد ولی دوباره ۲ شب شده که این حالت رخ داده و باعث شده نتوانم درست بخوابم. تا دیر وقت با اینکه خسته و خواب آلوده بوده ام بیدار مانده ام و وقتی هم به خواب رفته ام ۴ یا ۵ مرتبه تا صبح بیدار شده ام و دوباره خوابیده ام.
علت و راه درمان چیست؟

حل شده 1
مغز و اعصاب 1 پاسخ 3100 مشاهده 0

درباره نویسنده

پاسخ ( ۱ )

    0
    خرداد ۴, ۱۳۹۵ در ۵:۳۲ بعد از ظهر

    لطفا به طور خلاصه توضیح دهید که چرا شما احساس می کنید این پاسخ باید گزارش داده شود

    گزارش انصراف
    با سلام
    خواب طبیعی به دوره های 4 مرحله ای تقسیم میشود که این دوره چند مرحله در طول خواب تکرار میشود.در مراحل ابتدای خواب ممکن است پرشهای دست یا پا رخ دهد که به اصطلاح ورود فرد از مرحله یک خواب به مرحله دو خواب است در این موارد اگر امواج مغز فرد را بررسی کنیم تغییر امواج دیده میشود که کاملا طبیعی است. در حین بیداری یعنی وردود فرد از خواب عمیق به بیداری هم این تغییرات به صورتهای دیگر دیده میشود در این مرحله ممکن است فرد احساس سقوط از بلندی یا درد در دست، پا ، سردرد و ... داشته باشد که کاملا طبیعی است. خواب فرد کاملا به شرایط روحی و جسمی وی وابسته است.یکسری از تغییرات خلقی مثل اضطراب یا افسردگی موجب اختلال در بخواب رفتن ایجاد کنند یعنی فرد به رختخواب میرود ولی نمیتواند بخوابد یا خوابش تکه تکه میشود. در مراحل کمی شدیدتر افسردگی ممکن است فرد بخواب برود اما صبح بسیار زود از خواب بیدار شود و دیگر نتواند بخوابد. اگر مشغله کاری یا فکری شما زیاد شده میتواند علت بیخوابی این چند شب شما باشد. سعی کنید اضطراب را از خود دور کنید. حسابی در طول روز فعالیت کنید مخصوصا پیاده روی در روز و افتاب موجب ساخت ملاتونین بیشتر و خواب راحتتر در شب میشود.تا خسته نشدید به رختخواب نروید . فقط وقتی تصمیم کامل برای خوابیدن گرفتید به تخت بروید و از مطالعه،بازی کردن با تلفن همراه و جستجو در شبکه های اجتماعی در رختخواب دوری کنید . اگر خوابتان نبرد مرتب به ساعت نگاه نکنید.شام خود را حتما تا 3 ساعت قبل از خواب خورده باشید.از مصرف کافئین و چای از 6عصر به بعد خودداری کنید اگر با این روشهای ذکر شده باز هم مشکل در خوابیدن داشتید حتما به یک روانپزشک مراجعه بفرمایید.
    بهترین پاسخ

ارسال پاسخ