ناتوانی جنسی-اضافه وزن

گزارش
پرسش

لطفا به طور خلاصه توضیح دهید که چرا شما میخواهید این پرسش را گزارش کنید

گزارش انصراف

سلام؛
بنده آقایی ۲۷ ساله و متاهلم که از چندماه پیش و بصورت تقریبا عجیبی دچار اختلال وناتوانی جنسی شدم و جالب اینه که دچار اضافه وزن شدید و چاقی همزمان نیز شده ام که نمیدونم کدوم علت و کدوم یکی معلول دیگریه!… به پزشک مراجعه کردم و آزمایشاتی برایم نوشتند که نتایج شان به شرح زیر است:
FBS: 105
T3: 153 (80-200)
T4: 7.5 (5.1-14.1)
TSH: 0.97 (0.2-4.2)
LH: 3.56 (1.7-8.6)
FSH: 1.3 (1.5-12.4)
Prolactin: 8.2(2.1-17.7)
Testostrone: 3.97 (2.8-8)
Cortisol 8AM: 5.36 (6.2-19.4)
Zinc: 70 (70-140)
ضمنا در آزمایشی مجدد:
FBS: 103
FSH: 1.24 (1.5-12.4)
حال میخواستم ببینم نظر شما چیه؟ و چیکار کنم؟
ممنون.

0
داخلی 09153356603 0 پاسخ 231 مشاهده

ارسال پاسخ