فشار خون بالا در اثر ضربه به سر

گزارش
پرسش

لطفا به طور خلاصه توضیح دهید که چرا شما میخواهید این پرسش را گزارش کنید

گزارش انصراف

سلام
من حدود یک ماه پیش موقع پیاده شدن از اتوبوس افتادم و بالای سرم به شدت با نرده های عمودی ایستگاه اتوبوس برخورد کرد و هنوز به زمین نرسیده بودم که پایین ترین نرده افقی هم به شدت به گونه چپم اصابت کرد.البته بیهوش نشدم و وقتی میخواستم بلافاصله بلند بشم احساس کردم نمیتونم و چشمم جایی را نمیبینه و چند دقیقه به همان صورت که صورتم روی زمین بود ماندم تا بهتر بشم، صدا ها را می‌شنیدم بعد از چند دقیقه نشستم و سپس بلند شدم. زخمی نشدم ولی سر درد زیادی اون شب داشتم و صورتم و زانوهام کبود شد. احساس تهوع هم نداشتم. فشارخون من همیشه حدود ۱۰٫۵تا۱۱بوده. خانم ۵۲ساله هستم. حدود یک هفته هست که فشار خون من به حدود ۱۴ رسیده. به متخصص قلب مراجعه کردم نوار قلب و اکو گرفتن، مشکل خاصی نداشتم بجز پرولاپس که قبلا هم میدونستم. گفتن که صبح و شب یک پرانول ۱۰ بخورم تا فشارم تنظیم بشه. سوال من اینه که آیا ضربه به سر میتونه با این شرح حال من باعث بالا رفتن فشار خون شده باشه. با توجه به اینکه همان شب حادثه و روز بعدش هم فشار من همان ۱۰٫۵تا۱۱بوده.
با تشکر فراوان

حل شده 0
مغز و اعصاب Shida 1 پاسخ 37 مشاهده 0

پاسخ ( ۱ )

  1. دکتر هادی قره باغی
    0
    آبان ۱۵, ۱۳۹۷ در ۷:۲۹ قبل از ظهر

    لطفا به طور خلاصه توضیح دهید که چرا شما احساس می کنید این پاسخ باید گزارش داده شود

    گزارش انصراف
    با سلام
    ضربه محکم به سر ممکنه باعث وضعیتی به نام‌ تکان خوردن مغز یا concussion بشه. ممکنه علایم خستگی، سردرد، استرس و.. تا چندهفته باقی بمونه ولی افزایش فشار خون جزو علایم تکان خوردن مغز نیست.
    این مساله دوتا توجیه احتمالی داره:
    اول اینکه شوک ناشی از ضربه باعث اضطراب و در نتیجه افزایش فشار خون شده.
    دومین احتمال که خیلی مطرح نیست، خونریزی مغزی سابدورال هست که میتونه با افزایش فشار مغز و افزایش فشارخون همراه بشه، این تشخیص احتمال کمی داره که درست باشه ولی بسادگی با انجام CT مغز قابل بررسی هست، توصیه میکنم به پزشک متخصص مغز و اعصاب مراجعه کنید و CT مغز بگیرید.

    تذکر : پاسخ داده شده به پرسش شما تنها به جهت راهنمایی است و جایگزین معاینه و ویزیت توسط پزشک نمی باشد.
    مجموعه پزشکان دکتر شما در خصوص عواقب بعدی مسئولیتی ندارد.
    بهترین پاسخ

ارسال پاسخ