غلظت خون بارداری

گزارش
پرسش

لطفا به طور خلاصه توضیح دهید که چرا شما میخواهید این پرسش را گزارش کنید

گزارش انصراف

سلام
همسر بنده در هفته دوازدهم بارداری هستند که از طریق ای وی اف بود.سری قبل به علت غلظت خون ناموفق بود.این بار خدا رو شکر موفق بودالان روزانه یک امپولpdxane4000 و یک اسپرین مصرف میکنه.دیروز جواب ازمایش غربالگری هفته دوازدهم رو از آزمایشگاه نیلو گرفتیم که برخی موارد ستاره دار بودن متاسفانه پزشکمون دو هفته ایران نیستن و ما نگران شدیم که مشکلی نباشه موارد ستاره دار اینها هستن،
Cbc-hct 41.9 first trimester 31 – 41
Cbc-rbc 4.83 first trimester 3.42 – 4.55
Cbc-eos 1 first trimester 1-6
Tsh(ecl) 2.52 first trimester 0,03 – 2.5
الان این موارد خطرناک هستن


فایل پیوست
در حال بررسی 0
زنان و نازایی محمدی 1 پاسخ 33 مشاهده 0

پاسخ ( ۱ )

  1. دکتر منصوره علیرضایی
    0
    مرداد ۱۴, ۱۳۹۸ در ۵:۳۲ بعد از ظهر

    لطفا به طور خلاصه توضیح دهید که چرا شما احساس می کنید این پاسخ باید گزارش داده شود

    گزارش انصراف
    سلام ،نگران نباشید،مشکل خاصی نیست ،ازمایشات را بطور کامل به یک متخصص زنان نشان بدهید

ارسال پاسخ