درد پهلو و کلیه

گزارش
پرسش

لطفا به طور خلاصه توضیح دهید که چرا شما میخواهید این پرسش را گزارش کنید

گزارش انصراف

سلام و عرض ادب
۶۰ ساله هستم، حدود ۱۰ سال پیش سنگ اگزالات کلیه سمت چپ را توسط سنگ شکنی دفع کردم. در آزمایش خون اخیرم موارد مشکوک دیده شد: CRP= 30 (0-10 normal), ESR1= 33 (<30 normal) و ادرار blood= +, RBC 5-6%, Epithelial= 10-12 /hpf. پس از مصرف یک دوره سفکسیم به تجویز پزشک نتایج آزمایش در روز دهم به شرح زیر تغییر کرد: CRP= 3.7, blood= -, RBC= 1-2% , Crystals= Amorph Urate- moderate. سونوگرافی هم مشکلی نداشت و رادیولوژیست احتمال شن ریزی دادند. با توجه به آزمایش دوم آیا شن ریزی صورت گرفته؟ نیاز به پیگیری مجدد هست؟
مساله بعدی: از روز آزمایش دوم علائم کرونا در بنده ظاهر شد ولی تست منفی بود. بعد از ۱۲ روز تب، با تجویز آزیترومایسین بهبود پیدا کردم ولی درد کمی در پهلوی چپ دارم و ادرار پر رنگ. با توجه به ضعف شدید فارماتون مصرف می کنم. در این مورد نظر شما چه هست، آیا کلیه ام دچار مشکل شده؟
پیشاپیش از راهنمایی شما سپاسگذارم

حل شده 0
جراحی کلیه و مجاری ادراری و تناسلی خانم صالحی 1 پاسخ 162 مشاهده 0

پاسخ ( ۱ )

  1. دکتر علی گودرزی کریم
    0
    مرداد ۲۴, ۱۳۹۹ در ۹:۱۱ بعد از ظهر

    لطفا به طور خلاصه توضیح دهید که چرا شما احساس می کنید این پاسخ باید گزارش داده شود

    گزارش انصراف
    درود
    با توجه به ازمایشات و سونو گرافی بیمار سنگ ادراری ندارد ،وجود کریستال های امورف و اوریکی بیانگر مصرف کم مایعات یا مصرف پروتئین زیادو یا وزن بالا میباشد
    توصیه به مصرف بیشتر مایعات و رژیم کم نمک و فاقد پروتئین شاید بهترین توصیه به این بیمار باشد و جهت بررسی عملکرد کلیه توصیه به انجام آزمایش کراتینین خون و تعیین عملکرد کلیه بر اساس سن و وزن میگردد

    تذکر : پاسخ داده شده به پرسش شما تنها به جهت راهنمایی است و جایگزین معاینه و ویزیت توسط پزشک نمی باشد.
    مجموعه پزشکان دکتر شما در خصوص عواقب بعدی مسئولیتی ندارد.
    بهترین پاسخ

ارسال پاسخ به دکتر علی گودرزی کریم