حالت تهوع بعد از قطع مصرف دارو سرتالین

گزارش
پرسش

لطفا به طور خلاصه توضیح دهید که چرا شما میخواهید این پرسش را گزارش کنید

گزارش انصراف

سلام من مدت نزدیک ۶ سال هست که قرص سرتالین ۱۰۰ رو هم صبح و هم شب مصرف میکردم البته ابتدا دوز دارو کم بود و با مشورت پزشک دوز رو برام افزایش دادن حمله پانیک و تپش قلبم از بین رفته ولی ادامه دار شدن مصرف دارو از نظر پزشک برای درمان کامل وسواسم بوده و متاسفانه نه بدتر میشه و نه بهتر خودم از مصرف دارو خسته شدم و الان که دارو رو قطع کردم احساس بهتری دارم و احساس میکنم بدون مصرف دارو کنترل بهتری روی وسواسم دارم همچنین داروهای دیگه ای مثل کلونازپام با دوز پایین شب ها نصف مصرف میکردم و اواخر نزدیک ۲ دوماه به خاطر شکایتم از سردرد ها رهاکلین مصرف میکردم و با اتمام داروهام تصمیم گرفتم دیگه به دکتر مراجعه نکنم تا ببینم وضهیتم بهتر میشه یا بدتر چون دیگه این یکی دو سال اخر واقعا مصرف دارو برای درمان وسواس رو بی نتیجه میدیدم و دکتر هم هر جلسه حال من رو جویا میشد ولی متاسفانه اصلا نمیدونستم حالم خوبه یا نه و اینکه ایا با ترک داروها چه وضعیتی پیدا خواهم کرد و دکتر من هم چوابی برای سوال من نداشت و بالخره خودم تصمیم گرفتم داروهارو قطع کنم و الان که نزدیک ۲۰ روز میگذره حال کلی خوبی دارم فقط حالت تهوع دارم حتی با بوی غذا ها و حتی خوراکی های که میخورم حالت تهوع بهم دست میده و اشتهای انچنانی برای هیچ چیزی ندارم و با پرخوری بدتر هم میشه و فقط برای یکیار هم حالت تهوع خیلی بدی داشتم طوری که اب زیادی داخل دهانم پر شد و نزدیک بود بالا بیارم راهنمایی میخواستم که ایا این حالت تهوع اگر خیلی طولانی بشه طبیعی هست؟ چون به نظر میاد ادامه دار باشه و از طرفی دیگه نمیخوام دارو مصرف کنم راهی هست این حالت برطرف بشه ؟

در حال بررسی 0
اعصاب و روان 1 پاسخ 256 مشاهده 0

درباره نویسنده

پاسخ ( ۱ )

    0
    شهریور ۲۰, ۱۴۰۲ در ۱۲:۰۱ قبل از ظهر

    لطفا به طور خلاصه توضیح دهید که چرا شما احساس می کنید این پاسخ باید گزارش داده شود

    گزارش انصراف
    سلام و وقت بخیر
    علایم ترک داروی سرترالین و دپاکین نباید بیشتر از چند هفته طول بکشه و در صورت ادامه دار بودن لازمه بررسی بشه شاید مشکلات گوارشی مثل ریفلاکس باشه

    تذکر : پاسخ داده شده به پرسش شما تنها به جهت راهنمایی است و جایگزین معاینه و ویزیت توسط پزشک نمی باشد.
    مجموعه پزشکان دکتر شما در خصوص عواقب بعدی مسئولیتی ندارد.

ارسال پاسخ