پاسخ ها ( ۳ )

  1. دکتر زهره خواصی
    اسفند ۴, ۱۳۹۴ در ۷:۱۰ قبل از ظهر

    لطفا به طور خلاصه توضیح دهید که چرا شما احساس می کنید این پاسخ باید گزارش داده شود

    گزارش انصراف
    با سلام خدمت شما دوست عزیز
    در آزمایشات قند ناشتا نرمال است.
    عملکرد کلیه شما نرمال است .
    در آزمایشات مربوط به چربی : تنها موردی که وجود دارد این است که میزان چربی مفید خون شما کمی پایین تر از حد نرمال است که توصیه ما به شما این است که از چربی های غیر اشباع که در روغن زیتون، گردو، آجیل، غذاهای دریایی و تخم مرغ یافت می شود بیشتر استفاده کنید. این چربی ها برعكس چربی اشباع، باعث كاهش تری گلیسیرید ها (اسیدهای چرب) و افزایش كلسترول خوب و كاهش كلسترول بد می گردد .البته این چربی ها هم چاق کننده هستند و نباید زیادتر از حد استفاده شوند.
    ذخایر آهن شما در حد پایین نرمال قرار دارد توصیه می شود در زمان عادت های ماهیانه حتما از قرص های آهن استفاده کنید و علاوه بر آن به مدت 1 ماه از قرص آهن استفاده شود.
    کم خونی نیز وجود ندارد. ولی حجم(اندازه ) گلبولهای قرمز (MCV)شما کمی پایین تر از حد نرمال است علاوه بر مصرف یک دوره آهن ،توصیه می شود که علاوه بر اندازه گیری فریتین ، آهن سرم (serum IRON) ,و TIBC و درصد اشباع ترانسفرین و نهایتا الکترفورز هموگلوبین سرم در صورت لزوم انجام شود تا احتمال تالاسمی مینور رد شود.(البته اگر شما ازدواج کرده باشید در صورت نرمال بودن آزمایش خون همسرتان در بدو ازدواج این مساله اهمیت چندانی ندارد )
    آزمایشات مربوط به تیروئید نرمال است.
    با آرزوی سلامتی روز افزون برای شما
  2. فاطمه
    اسفند ۴, ۱۳۹۴ در ۱۱:۳۰ قبل از ظهر

    لطفا به طور خلاصه توضیح دهید که چرا شما احساس می کنید این پاسخ باید گزارش داده شود

    گزارش انصراف
    با سلام وتشکر فراوان خدمت سر کار خانم دکتر خواصی خیلی لطف فرمودید خانم دکتر در چند ماه اینده قصد حامله شدن دارم ایا لازم هست ازمایش مربوط به مینور را انجام بدهم با سپاس فراوان.
  3. دکتر محسن تواضعی
    اسفند ۵, ۱۳۹۴ در ۸:۳۳ بعد از ظهر

    لطفا به طور خلاصه توضیح دهید که چرا شما احساس می کنید این پاسخ باید گزارش داده شود

    گزارش انصراف
    سلام،،
    این ازمایشها به نفع تالاسمی مینور هست،،اگر قبل از ازدواج همسرتون چک نشده،،ازمایش ایشان را هم بفرستید،،،در مورد شما توصیه به اسید فولیک و فعلا تا زمانیکه فریتین به بالای ۵۰برسد مصرف فروس سولفات توصیه میشود،،
    با تشکر
    بهترین پاسخ

ارسال پاسخ