ادامه کم کاری هیپوفیز(هیپوگنادیسم)

گزارش
پرسش

لطفا به طور خلاصه توضیح دهید که چرا شما میخواهید این پرسش را گزارش کنید

گزارش انصراف

باسلام؛
آقایی ۲۷ساله، متاهل و مبتلا به هیپوگنادیسم ثانویه و سنترال می باشم که چندی قبل سوالی با موضوعی مشابه سوالی که اکنون مطرح میکنم، پرسیده بودم.
حال در آزمایش خونم که یک ماه پس از آخرین تزریق تستوسترونم انجام داده ام، سطح LH، FSH و تستوسترونم به شدت پایین آمده(LH:3.9 FSH:4 Testostrone:1.96) و فوق تخصص غدد گفته تا علیرغم عدم نتیجه گیری مطلوب از درمان، بازهم به تزریق تستوسترون اما در فاصله ای نزدیک تر ادامه دهم و در صورت تمایل به بچه دار شدن باید از دو تا سه ماه قبل، تستوسترون را قطع و آمپول HCG بزنم.
سوالی که برایم پیش آمده این است که:
چرا از همان ابتدا جهت درمان این بیماری از کلومیفن به جای تستوسترون استفاده نمی شود که نه تنها عوارض تزریق تستوسترون(مانند کوچکی بیضه ها و اثر فیدبک منفی روی هیپوفیز و به تبع آن کاهش LH و FSH) را ندارد بلکه با تحریک تولید و افزایش هورمون های LH و FSH، بیضه ها را به ساخت تستوسترون وادار می کند؟
لطفا در پاسخگویی مطالب دو آدرس زیر را هم مدنظر قرار دهید.
باتشکر.

کم کاری هیپوفیز(هیپوگنادیسم)

http://mom.ir/blog/show/135/%DA%A9%D9%84%D9%88%D9%85%DB%8C%D9%81%D9%86-%D8%B3%DB%8C%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D8%AA-(-%DA%A9%D9%84%D9%88%D9%85%DB%8C%D8%AF)%D8%8C-%D8%AF%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%82%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%A7-%D8%B3%D8%B7%D8%AD-%D8%AA%D8%B3%D8%AA%D9%88%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D9%88%D9%86-%D9%BE%D8%A7%D8%A6%DB%8C%D9%86

حل شده 0
داخلی 09153356603 1 پاسخ 726 مشاهده 0

پاسخ ( ۱ )

    0
    فروردین ۲۵, ۱۳۹۶ در ۱۱:۰۹ بعد از ظهر

    لطفا به طور خلاصه توضیح دهید که چرا شما احساس می کنید این پاسخ باید گزارش داده شود

    گزارش انصراف
    با سلام

    با توجه به اينكه به تستوسترون پاسخ مناسبي نداده اند خيلي بعيد است كه به كلوميفن جواب بدهند..
    من هم با درمان كنوني ايشان موافقم ولي پيشنهاد مي كنم درصورت تمايل با فوق تخصص غدد ديگر متبحر در حيطه گناد مثل خانم دكتر اصفهانيان در بيمارستان پارسيان و يا درمانگاه گناد بيمارستان امام خميني مشورت كنند.

    تذکر : پاسخ داده شده به پرسش شما تنها به جهت راهنمایی است و مجموعه پزشکان دکتر شما در خصوص عواقب بعدی مسئولیتی ندارد.
    بهترین پاسخ

ارسال پاسخ