آزو اسپرمی + مقاربت محافظت نشده + کلاین فلتر

گزارش
پرسش

لطفا به طور خلاصه توضیح دهید که چرا شما میخواهید این پرسش را گزارش کنید

گزارش انصراف

سلام
من سندرم کلاین فلتر هستم ۲۶ سالم هست و متاهل هستم، با همسرم تمایلی به فرزند آوری نداریم
ازمایش سمن دادم دو بار ، در هر دو آزمایش نتایج به صورت ذیل بود :
Liquefaction: 45 min at 37.0 C
Color and Smell: Oyster White, Fishy Smell
Viscidity: 0
Agglutination: 0 0
Aggregation: 0
Semen Vol: 3.00ml
Semen pH: 8.00
Sperm Count: 0.00
Motile Sperms: 0.00
Progressive Sperms: 0.00
Normal Morphology: 0.00
Progressive: 0.00%
Non-Progressive: 0.00%
Motile: 0.00%
immotile: 100.00%
normal morphology: 0.00%
abnormal morphology: 100.00%
Head Deficiency: 100.00%
Neck Deficiency: 0.00%
Tail Deficiency: 0.00%
Tertozomia Index: 1.00
Sperm Deformity Index 1.00
RBC: 1-2 abnormal
Spermatogenic: 0-1
Epihelial Cells: 0-1
WBC: 0-1
این متن هردو آزمایش هست آزمایش ها به فاصله ۱۰ روز گرفته شدند از هم و برای هر کدام از انزال آخر بیش از ۶۰ ساعت گذشته بود. من سندرم کلاین فلتر هستم بیضه ها کوچک هستند و اندازه آلت ۱۲٫۵ سانت می باشد. تحت مراقبت با هورمون تستوستورن (ماهی یکبار) و کلسیم دی (هر روز) هستم توسط دکتر باقر لاریجانی

سوال من اینجاست که آیا من احتمال باروری دارم یا خیر ؟ اگر احتمالی نیست میتونم بدون عمل وازکتومی بدون کاندوم با همسرم نزدیکی داشته باشم ؟ آیا ترسی هست یا خیر ؟ من و همسرم هر دو به باروری و فرزند آوری علاقه ایی نداریم و هرگز هم نخواهیم داشت.
ممنون میشم پاسخ سوالمو بدید

حل شده 0
جراحی کلیه و مجاری ادراری و تناسلی hesam_farhadi 1 پاسخ 20 مشاهده 0

پاسخ ( ۱ )

  1. دکتر علی گودرزی کریم
    0
    آذر ۱۹, ۱۳۹۷ در ۱۰:۳۸ قبل از ظهر

    لطفا به طور خلاصه توضیح دهید که چرا شما احساس می کنید این پاسخ باید گزارش داده شود

    گزارش انصراف
    درود
    در سندرم کلاین فلتر با توجه به نشانه های ان که یکی اتروفی بیضه دوطرفه است امکان باروری وجود ندارد و تنها در مواردی نادر از ان که نوع هتروزیگوت است تنها با روش های کمک باروری مثل IVF شاید باروری امکان پذیر باشد بنابراین شما با توجه به صفر بودن تعداد اسپرم در ازمایش بدون هیچ گونه نگرانی از جهت باروری بدون پیشگیری و یا وازکتومی میتونین رابطه داشته باشید

    تذکر : پاسخ داده شده به پرسش شما تنها به جهت راهنمایی است و جایگزین معاینه و ویزیت توسط پزشک نمی باشد.
    مجموعه پزشکان دکتر شما در خصوص عواقب بعدی مسئولیتی ندارد.
    بهترین پاسخ

ارسال پاسخ