آدنو ویروس

گزارش
پرسش

لطفا به طور خلاصه توضیح دهید که چرا شما میخواهید این پرسش را گزارش کنید

گزارش انصراف

سلام مادر من مدت ۶ ماه دچار آدنو ویروس چشم شده است و از قطره لوتمکس استفاده میکند , و خیلی نگران است که اصلا این بیماری خوب نشود , زیرا مدت این بیماری طولانی شده است , چه راهی پیشنهاد میکنید برای تسریع بهبودی ؟

ممنون

حل شده 0
چشم پزشکی soroush 3 پاسخ 1416 مشاهده 0

پاسخ ها ( ۳ )

  1. دکتر بهزاد صفرپور
    0
    مهر ۹, ۱۳۹۶ در ۶:۰۸ بعد از ظهر

    لطفا به طور خلاصه توضیح دهید که چرا شما احساس می کنید این پاسخ باید گزارش داده شود

    گزارش انصراف
    سلام.
    عفونت آدنوویروس پس از بهبودی علائم حاد، گاها کدورت هایی روی قرنیه برجا می گذارد که می تواند سبب مقداری تاری دید و هاله اطراف نور و پخش نور (بویژه در شب ها) شود. این کدورت ها یک تا دو سال پابرجا می مانند و گاها بیشتر. درمان علاج کننده اختصاصی برای آن وجود ندارد، گاهی از کورتون ها ( مثل لوتمکس) برای درمان استفاده می شود، ولی اثر درمان کننده فوری ندارد. گاهی هم از داروی دیگری استفاده می شود، که از ذکر آن به دلیل عوارض در صورت استفاده سرخود، معذورم. اما در مجموع برای بیمار شما، با توجه به گذشت ۶ ماه از بیماری، دیگر از استفاده از لوتمکس استفاده بیشتری نصیبتان نمی شود و توصیه می کنم به آهستگی ( مثلا طی یک ماه) دارو را قطع نمایید و فقط از قطره اشک مصنوعی سه بار در روز استفاده کنید. این کدورت ها به تدریج با "گذشت زمان" از شدت آنها کم خواهد شد.

    تذکر : پاسخ داده شده به پرسش شما تنها به جهت راهنمایی است و جایگزین معاینه و ویزیت توسط پزشک نمی باشد.
    مجموعه پزشکان دکتر شما در خصوص عواقب بعدی مسئولیتی ندارد.
    بهترین پاسخ
    0
    مهر ۱۷, ۱۳۹۶ در ۱۲:۲۵ بعد از ظهر

    لطفا به طور خلاصه توضیح دهید که چرا شما احساس می کنید این پاسخ باید گزارش داده شود

    گزارش انصراف
    سلام دکتر , مادر من بعد از چند ماه مصرف داروی لوتمکس برای درمان عفونت ویروسی , که قرنیه را درگیر کرده بود , امروز به دکتر مراجعه کرد و دکتر گفت روی قرنیه شما لک دیگر نیست , و نیازی به مصرف لوتمکس نیست , آیا امکان دار دوباره قرنیه را درگیر کند و هیچ وقت خوب نشود ؟ یا با رعایت بهداشت بیماری درمان میشود ؟
  2. دکتر بهزاد صفرپور
    0
    مهر ۲۵, ۱۳۹۶ در ۱۰:۱۸ قبل از ظهر

    لطفا به طور خلاصه توضیح دهید که چرا شما احساس می کنید این پاسخ باید گزارش داده شود

    گزارش انصراف
    سلام.
    اگر خوب شده است،دیگر خود به خود عود نمی کند. مگر دوباره دچار عفونت شود، که احتمال آن مثل بقیه افراد است.

    تذکر : پاسخ داده شده به پرسش شما تنها به جهت راهنمایی است و جایگزین معاینه و ویزیت توسط پزشک نمی باشد.
    مجموعه پزشکان دکتر شما در خصوص عواقب بعدی مسئولیتی ندارد.

ارسال پاسخ