۸ خاصیت شگفت انگیز اسفناج
سبزیجات تیره رنگ مانند اسفناج برای پوست و مو، و سلامت استخوان ها مفید هستند ضمن این که پروتئین، آهن، ویتامین ها و املاح معدنی بدن را به میزان زیادی تامین می کنند.
به گزارش آوای سلامت به نقل ازcare2مزایای بهداشتی دیگر این سبزیجات شامل کنترل قند خون در افراد دیابتی، کاهش خطر ابتلا به سرطان، کاهش فشار خون، و کاهش خطر ابتلا به آسم است.
در اینجا ۸ خاصیت شگفت انگیز اسفناج را بیشتر بشناسید :
سرشار از ویتامینها. این سبزی غنی از ویتامینهای مختلف از جمله آ، دی، کا وE بوده و حاوی مواد معدنی مانند آهن است.
منبع خوبی از اسیدهای چرب امگا ۳ است. به گفته پژوهشگران، اسیدهای چرب امگا ۳، می توانند از بدن در برابر بسیاری از بیماریها، محافظت کنند.
حاوی آنتی اکسیدان های ضد التهاب و ضد سرطان است. مقادیر زیادی ترکیبات فلاوونوئید در این سبزی تیره رنگ وجود دارد که به عنوان ضد سرطان و ضد التهاب قوی عمل میکنند. اسفناج بهترین و موثرترین سبزی برای پیشگیری از سرطان پروستات شناخته شده است.
تقویت کننده چشم. کارتنوئیدهای موجود در اسفناج از چشم در برابر بسیاری از بیماری ها مانند آب مروارید و تخریب لکه زرد (دژنراسیون ماکولا) محافظت می کنند.
تقویت کننده استخوان ها. مصرف یک پیمانه اسفناج تازه یا یک ششم پیمانه اسفناج پخته، حدود دو برابر نیاز روزانه بدن به ویتامین کا را برطرف میکند. این ویتامین همراه با کلسیم و منیزیم موجود در اسفناج برای استحکام استخوان ها دارای اهمیت اساسی هستند.
قلیایی کننده بدن.
پایین آورنده کلسترول.
حافظ خواص مفید به مدت طولانی. تحقیقات نشان داده حتی نورهای مصنوعی که در فروشگاه ها بر روی کیسه های پلاستیکی حاوی اسفناجها می تابند در واقع به حفظ برگ های آن در برابر فاسد شدن کمک می کنند و این نشان می دهد این گیاه از لحاظ متابولیکی به مدت طولانی فعال و تازه است.
منبع :
ارسال پاسخ
شما باید وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید نظر جدید بنویسید