عضویت در سایت

ورود

فراموشی رمز عبور

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

خوراکی های موثر در کاهش وزن در فصل تابستان

خوراکی های موثر در کاهش وزن در فصل تابستان

خوراکی های موثر در کاهش وزن در فصل تابستان

اگرچه بسیار از افراد کاهش وزن را یا آغاز سال شروع می‌ کنند، اما شواهد نشان می ‌دهد کاهش وزن در تابستان راحت ‌تر و قابل ‌دسترس ‌تر است.

به گزارش آوای سلامت به نقل ازShapeمحققان دانشگاه شیکاگو اعلام کردند که تغییرات آب ‌و هوا روی وضعیت روانی ما تاثیر مثبت می گذارد.

علاوه بر این به علت حضور طولانی‌ مدت خورشید در آسمان امکان جذب ویتامین دی بیشتر می‌شود و در سطح کورتیزول یعنی هورمون مرتبط با استرس پایین می آید.

این روند افزایش انرژی و حوصله را در پی دارد و می تواند موجب تمایل بیشتر به ورزش و فعالیت بدنی شود، علاوه بر این کاهش سطح کورتیزول به‌ خودی‌ خود موجب افزایش متابولیسم می ‌شود.

علاوه بر این در تابستان، تمایل به خوردن غذاهای چرب و سنگین جای خود را به غذاهای سبک و با هضم راحت مانند میوه ها، سالاد و غذاهای کبابی می دهد.

در واقع در دسترس بودن میوه ها و غذاهای سالمی مثل گیلاس، هندوانه، کدو، آلو، گوجه فرنگی و هلو، مصرف کالری در تابستان را کاهش می دهد.

در اینجا بهترین گزینه های غذایی که به شما برای کاهش وزن موثر در تابستان کمک می کنند، معرفی شده اند:

توت ها:

در یک مطالعه، محققان دانشگاه هاروارد دریافتند که خوردن انواع توت ها، به لطف بار گلیسمی پایین آن ها (میزان گلوکز کم)،که به معنی نفوذ قند کمتر به خون برای فرونشاندن گرسنگی است،

می‌ تواند شما را از افزایش وزن حفاظت کند.

انواع توت ‌ها همچنین فیبر دارند؛ همه تمشک‌ ها دارای ۸ گرم فیبر در هر پیمانه هستند،

که می ‌تواند با احساس سیری طولانی ‌تر در کم کردن وزن به شما کمک کند.

آنها همچنین می‌ توانند برای دستیابی به شکم صاف تر و تناسب اندام به کار روند.

گشنیز:

دارای خواص بهداشتی متعدد و با مواد مغذی مانند فیبر، آهن، تیامین، روی، فولات، فسفر، ویتامینK و … است.

مصرف این سبزی به تولید اسیدهای گوارشی کمک می کند.

این اسیدها به تحریک روده برای افزایش حذف مواد زاید از دستگاه گوارش کمک می کنند.

دستگاه گوارش سالم کلید اصلی کاهش وزن محسوب می شود.

آناناس:

این میوه گرمسیری شیرین، حاوی آنزیم بروملین پروتئولیتیک است که به هضم پروتئین و تشکیل لخته خون کمک می کند.

آناناس یک ماده غذایی ضد التهابی فوق العاده است و می تواند به کاهش تورم و داشتن شکم صاف کمک کند.

خربزه:

به بهبود گوارش و قند خون کمک می کند. حفظ قند خون یکی از فاکتورهای مهم برای از دست دادن وزن است.

با کنترل قند خون، احتمال ذخیره سازی کالری به صورت چربی کاهش می یابد.

انبه:

سرشار از فیبر، آنتی اکسیدان ها، منیزیم و آهن است و یک میان وعده بزرگ برای زنانی محسوب میشود که دچار فقر آهن یا کم خونی هستند.

انبه به هضم موثر غذا کمک می کند.

هویج:

سرشار آنتوسیانین ها؛ آنتی اکسیدان های قوی است و آنهم برای محافظت از بدن در برابر آسیب های ناشی از اکسیداسیون رادیکال های آزاد.

ماهی قزل آلا:

امگا ۳ موجود در ماهی اثرات ضد چاقی دارد و مانع افزایش چربی در سلول ها می شود.

مصرف ماهی باعث ترویج تجزیه چربی در بدن می شود.

هلو:

سرشار از ویتامین های A، C، پتاسیم، آهن است. یک هلوی متوسط تنها ۳۸ کالری دارد و ۲ گرم فیبر به بدن می رساند.

هلو ملین است و خواص مدر دارد. به لطف وجود بتاکاروتن ها در آن، منجر به حفظ طراوت و شادابی پوست نیز می شود.

فلفل شیرین:

علاوه بر این که ویتامین C فرواوانی دارد، حاوی کپسایسین؛

یک تقویت کننده سوخت و ساز طبیعی بدن است و مصرف آن منجر به کاهش وزن می شود.

شلیل:

این میوه شیرین علاوه بر این که کم کالری بوده و کاهنده وزن ست، سرشار از فلاونوئیدها، لیکوپن، و لوتئین برای سالم نگه داشتن چشم است.

گوجه فرنگی:

غنی ترین منبع لیکوپن و یک آنتی اکسیدان قوی است که می ‌تواند التهاب در بدن را کاهش دهد و به نوبه خود به کنترل سطوح لپتین کمک کند.

لپتین یک هورمون تنظیم اشتها است که می ‌تواند اشتها را کم کند. به علاوه گوجه فرنگی کم کالری است. (یک گوجه فرنگی متوسط فقط ۲۲ کالری دارد) و منبع خوب ویتامین C محسوب می شود.

ویتامین C یک آنتی اکسیدان مربوط به افزایش سوزاندن چربی به خصوص در ورزش است.

میگو:

تقریبا ۸۵ گرم میگو حاوی ۱۰۱ کالری و تنها ۱ گرم چربی دارد، در عین حال حاوی ۱۹ گرم پروتئین است، که شما را سیر می ‌کند، بنابراین شما بعد از آن کمتر غذا می ‌خورید.

میگو همچنین منبع خوبی از سلنیوم و ویتامین‌ B و سرشار از انرژی است.

اسفناج:

یک دلیل وجود دارد که اسفناج را در لیست بسیاری از غذاهای مفید و سرشار از مواد مغذی قرار می‌ دهد:

برگ سبز اسفناج سرشار از ویتامین A، ویتامین C، آهن و فولات است و فقط ۷ کالری در هر پیمانه دارد و عملا بدون کالری است.

مصرف اسفناج می ‌تواند اشتها را کاهش دهد.

هندوانه:

به جای خواستن، یک تکه کیک، که شما با آن صدها کالری را ذخیره خواهید کرد، خوردن یک قطعه هندوانه را جایگزین کنید.

مژده بزرگ:

از آنجا که  ۹۲ درصد هندوانه آب است، می‌ تواند گرسنگی مربوط به کم شدن آب بدن را دفع کند.

چای سبز سرد:

چای سبز سرد، قند را نگه‌ می ‌دارد.

مطالعات نشان می ‌دهد که یک ترکیب موجود در چای سبز، اپی ‌گالوکتشین ۳-گالات با افزایش سوخت و ساز چربی، کنترل اشتها و کاهش وزن مرتبط است.

منبع :

اوای سلامت

http://www.shape.com/

 

درباره نویسنده

ارسال پاسخ